• Gaming & E-Sports

Besplatne igrice za vreme u izolaciji

by Marija Coha / 20.03.2020 -> 12:18:00 / 178 views

Stručnjaci poručuju da nam predstoji najmanje šest nedelja izolacije. Kada se odradi posao od kuće, posao oko kuće, u kući, pomogne oko domaćih zadataka i odgledaju nove epizode serija, mnogima ni to neće biti dovoljno da popuni čitav dan.

Predlažemo vam nekoliko besplatnih igrica koje pripadaju kategoriji Text adventure/visual novel za slobodno vreme. Ko se do sad nije igrao, vreme je da pokuša.

 

Avesome Adventures of Captain Spirit

Avesome Adventures of Captain Spirit stiže iz studija  Dontnos koji stoji iza Life is Strange. Priča se odvija u istom univerzumu tri godine nakon prve igre. Chris Eriksen, dečak koji je ostao bez majke stvara superherojski alter ego, Captain Spirit, kako bi pomogao sebi da prođe kroz taj gubitak. 

Uz upečatljivu priču, Captain Spirit je dirljivo iskustvo koje bi fanovi Telltale formule definitivno trebalo da isprobaju. Izbor koji donesete u ovoj igri možete preneti u Life is Strange 2 jer će Chris biti lik u očekivanom nastavku. Avesome Adventures of Captain Spirit dostupna je na PS4, Xbox One i PC-u.

 

Doki Doki Literature Club

Tinejdžerka poziva svog prijatelja da se pridruži školskom književnom klubu. U početku se čini da je igra prost simulator dejta, ali u ovom vizuelnom romanu, koji ponekad uključuje izbor igrača, književni klub Doki Doki postaje mračan i lukav.

Igra će vam zamutiti mozak. To je uznemirujuće, očaravajuće i potpuno zanosno iskustvo. Dostupno je besplatno na PC-u i Mac-u.

 

Fallen London

Za jednu besplatnu browser igru, Fallen London ima izuzetno zabavnu I prilično jezivu priču koja se odvija u alternativnoj verziji viktorijanskog Londona, koji je propao u džinovsku pećinu ispod zemlje. Mesto je ispunjeno mračnim likovima i čudnim predelima i pravim demonima (od kojih nisu baš svi tako loši). Čitava igra se zasniva na tome kako ćete donositi odluke dok pletete svoju priču u mračnom gradu.

Fallen London možete da igrate u bilo kom pregledaču, a sada postoje i mobilne verzije za iOS i Android koje izgledaju nešto bolje od  browser verzije. Fallen London se takođe povezuje sa igrom Sunless Sea na Steam-u, tako da ako želite da proširite iskustvo, možete da povežete svoje naloge.

Marija Coha

Ostavite vaš komentar

Back to top