• Art

nove informacije

Avatar 2 (3 i 4)

by Marko Sinadinović / 12.05.2020 -> 10:22:25 / 228 views

Prvi deo filma Avatar, koji se u bioskopima pojavio "davne 2009. godine", uzdrmao je svet. Odlična i vrlo zanimljiva priča, fantastične animacije, CG pozadine i prekrasno prikazan svet u kojem se radnja filma odvijala i dan danas ostavljaju bez daha.


Drugi od ukupno četiri filma u serijalu Avatara nije izašao u planiranom vremenu. Vreme je prolazilo, a vesti u vezi Avatara 2 bilo je sve manje i manje. Nada se davno ugasila i taman kada smo pomislili da od Avatara ništa neće biti niti ove godine, na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima su osvanule vesti koje su nam dale novu nadu.

Pre nekih 48 sati na internetu su osvanuli podaci o novom Avataru! Preciznije, osvanuli su podaci o novim Avatar filmovima, budući da se u sledećih nekoliko godina snimiti svi ostali nastavci. Avatar 2 u bioskopima bi se trebao pojaviti u decembru 2021. godine (tačnije, 17. decembra 2021.)!

Ovo su vesti koje su potvrđene, što znači da bi tako zaista i trebalo biti, bez dodatnih odlaganja i promena. Osim drugog dela Avatara, preostala dva dela Avatara trebali bi se pojaviti u bioskopima u vremenskim razmacima od dve godine. To znači da bi Avatar 3 trebao izaći 2023., a Avatar 4 2025. godine.

Ako vas zanima imaju li nastavci Avatara nekakav podnaslov, o tome zasad nema informacija. Osim datuma izlaska Avatara 2 i najave trećeg i četvrtog dela filma, ono što se isto tako na internetu pojavilo su fotografije koje navodno prikazuju svet u kojem bi se Avatar 2 trebao događati.

Iz ovih fotografija se može malo detaljnije videti prekrasan svet rase Na'vi, odnosno oni delovi koje nismo imali prilike videti u prvom delu, što govori da će se Avatar 2 dešaviti u novim predelima misterioznog sveta dugonogih, mačkastih stvorenja plave kože.


Uz mnoštvo poznatih lica, poput Sema Vortingtona, Zoe Saldane, Stivena Langa i Sigurni Viver, uloge u novim Avatar delovima će ostvarati Kejt Vinslet, Dejvid Tjulis, Mišel Jeo i Vin Dizel. Radujmo se!

Marko Sinadinović

Stručnjak za digitalni marketing, gejmer, pijanista i kolekcionar stripova.

Ostavite vaš komentar

Back to top